donderdag 27 januari 2011

BHaai

Vandaag eens niet over make-up spullen van me, maar over... BH's! 
Na mijn laatste (och wat hoor ik dat woord toch zo graag) examen zijn we met het klasgroepje terug naar 't stad geweest (Mechelen) om nog de aller aller laatste soldenkoopjes te kunnen doen. Een van ons riep dat ze nog een nachtkleedje meer wou dan de 100-den die zij al heeft, en opeens willen we allemaal BH's gaan shoppen/passen/aanstaren in... den Hunkemöller!
Oke oke, HM... Maar om deze al te verdedigen: de winkel staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Laten we zeggen dat ik veel slechtere ervaringen heb met BH's van de H&M. 
Wat was mijn buit? 2 BH's voor de helft van de prijs! Van vorige collecties, dus ik heb er maar eentje gevonden via de site... En neen poseren in BH gaat mij nog net te ver. Unless...
BH nummer 1 die ik kocht. Een typisch makkelijk modelletje voor een A, B of C-cup. Ik vind de 'valse kant' er in wel mooi. Bij vele BH's trouwens! En ik smelt gewoon weg voor het zwarte met het subtiele, schattige paars. Check dat strikje in het midden van je boobies! Cuteness. Geen push-up trouwens, vind ik niet altijd zo aangenaam om te dragen. Het bijpassend onderbroekje heb ik niet gekocht (simpelweg omdat ze er niet (meer) waren, solden hé...) Link naar de BH op de site van Hunkemöller
De BH staat op de staat geprijsd aan €14... Op het etiketje in de winkel stond €27,99, waarvan ik uiteindelijk nog maar €14 heb betaald dus. 

Jaaa lekker zwart! Misschien word ik ooit nog wel eens fan van gekleurde BH's, of vind ik tenminste de moed om het te kopen. Deze BH heeft supermooie riemen en dat heeft me overgehaald om deze ook te kopen. Vanonder aan de verbinding met de cup zie je een aansluiting precies zoals bij een broeksriem. Je kan daarmee je BH verstellen naar keuze. Deze prikt ook niet in je huid. Enige nadeel misschien is dat je het een beetje onder je kleren ziet zitten, maar ach! Details. Deze BH komt van €27,99 en ik heb er ook nog maar €14 euro voor moeten betalen. Yes!
Ik kijk altijd naar het kapstokje om te zien welke maat het is. Toen ik hem ging passen, paste die perfect. Ik kwam thuis; mama was mijn aankopen aan het bekijken toen ze me er op wees dat deze BH maat 70D van maat is... Oeps!? Mijn 'echte' maat zit er toch nog een cup naast laat ons zeggen. Maar hij paste goed aan... En ik heb nog altijd totaal geen D-cup. Maar alé, het is het resultaat dat telt. 



De volgende BH's die ik ga tonen komen allemaal van de nieuwe collectie op Hunkemöller.be en heb ik uitgekozen om de volgende dagen in het oog te houden. Laten we zeggen, 'tha wishlist' ! Misschien zitten er ook pareltjes tussen waarmee ik jullie kan plezieren. Ofzoiets.

Push-up, zwart; lekker casual! (€27,99)




Beugelbeha: polkadots of lieveheersbeestje? In ieder geval sexycute met het beetje kant en de strikjes! + matching string of boxer (€27,99)

Voorgevormde BH: Roze is en blijft sexy vrouwelijk! Alweer een strikje. (€29,99)


In de lente wordt het warmer? VERGEET HET! Waar is mijnen badjaaas? Lekker warm en bedrukt met hartjes. (€39,99)

Geen BH, wel een heel leuke slip met reuzenstrik op je derrière! Al vraag ik me wel af hoe deze deftig in je rok/broek/kleedje past zonder plat te vallen of een bobbel te vormen... (€9,99)



Al deze foto's in deze post zijn afkomstig van Hunkemöller.be



1 opmerking:

  1. Ik vroeg het mij ook al af bij het lezen van deze post. Ik heb les in campus De Ham. Wat een toeval zeg ^-^

    BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something