woensdag 19 januari 2011

Soldenkoopjes TBS

Gisteren besprak ik wat ik in het Kruidvat had gekocht. Mijn tripje ging echter nog een paar deuren verder. Tijdens soldentijd is het zeker aangeraden om een langs The Body Shop langs te gaan! Vele leuke producten voor de helft van de prijs! Maar ik vond ook een rekje met nog leukere spulletjes...

 Tada! Deze mini-bodybutter (want de echte bodybutters zijn een pak groter) heb ik op de kop getikt voor €2. Geen idee van welke prijs ze kwamen want dat stond er niet bij. Ik wilde al heel lang een bodybutter van TBS, maar had geen idee welke te kiezen. Mijn moeder gebruikt olive body butter maar daar ben ik geen fan van. Deze kleine potjes kunnen mij doen kiezen. Maarnu! Warm-Amber BODY BUTTER. Precious, aromatic and festive.
Met Dennenappels en andere bos-objecten. Uiteraard zo dik als boter. Smeert heel goed uit en hydrateert zalig! Ik smeerde deze op mijn onderbenen, die zo droog als iets staan tijdens de winter. I love it! Maar opgepast als je eerder een fruitgeur-fan bent. De geur van deze butter deed me eerder denken aan Ardennen-bossen dan aan een fruitschaal. 

Het mandje ernaast lagen nog meer body butters. Maar ik heb er maar eentje nog uitgekozen. Drie was teveel van het goede, dacht ik nog. 
Dus! Moest ik kiezen tussen Cranberry en Passievruchten. Maar in het verleden heb ik ooit zo'n Cranberry scrub gebruikt en die was heerlijk! En nu gebruik ik Cranberry lippenbalsem van TBS, die ook super goed intrekt. Of ben ik nu gewoon fan van Cranberry? Het sap zelf heeft in een vorig leven mijn nieren nog gered. Maar soit. 
 Allebei Butters, maar er is wel een verschil! Deze Cranberry butter heeft een glimmend effect. Nee serieus, ├ęcht glimmend. Op beauty fora en blogs noemen ze het 'shimmery', maar sorry, ik vind dat zo'n grappig woord! Maar ale, het blijft dan toch heel subtiele shimmery, je ziet de glittertjes als je je huis zowat in het zonlicht houdt. Ik had er foto's van kunnen nemen, maar mijn batterijen van het apparaat waren leeg. No excuse, I know. Oke deze butter smeer ik dus niet op mijn benen maar eerder op mijn armen! Hmmmmm ik hou van die geur! Ik kan mezelf wel opeten. 

Ik ging daar mee naar de kassa (want ik had niet veel tijd meer om nog over andere aankopen te denken) en daar kwam ik een leuk kassakoopje tegen:
Een handontsmetting (of daar komt het toch op neer: wassen zonder water) van de Tea Tree lijn! Misschien heb je al in een vorige post van mij gelezen dat ik enorm tevreden ben over deze lijn! Deze was dus snel meegepakt (en betaald natuurlijk, €1!) Super! Waarvoor gebruik je deze? Ten tijde van de Mexicaanse griep werd er aangeraden deze te kopen en te gebruiken, om te voorkomen dat je besmet werd door iemand die het virus droeg. Vooral na toiletbezoek. Ik gebruikte dit al van voor deze 'epidemie' uitbrak voor na het gebruik van openbare toiletten, wanneer deze alleen blazers hadden om je handen te drogen. Dat haat ik echt! Daarom deze kleine redder in nood. Deze lost even snel op als de Alcogel in de ziekenhuizen waar ik stage deed. Een klein minpint is de geur. Ben je zowiso al geen liefhebber van de Tea Tree geur, dan zeker en vast van deze nog minder! Ben je toch op zoek naar zo'n mini handontsmetting? Koop deze dan in het Kruidvat. Deze zijn even goedkoop, werken ook heel goed (die zou ik ook moeten reviewen) en zijn geurloos.

In totaal heb ik voor €5 drie artikelen kunnen kopen bij TBS! En uiteindelijk heb ik zelfs NIETS moeten betalen! Hoe komt dit? Lees dan zeker eens mijn post over de LOVE your Body-kaart van TBS! Doordat ik 50 punten heb verzameld, krijg ik een korting van €5. Best things in life are for free. 

1 opmerking:

  1. Je krijgt er een klein bijdrage voor. Ik test het gewoon eens uit :)

    BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something