zaterdag 15 januari 2011

Yves Rocher bestelling ideeën

Ik zit nog midden (midden? Mijn eerste examen is net achter de rug, het einde nog lang niet in zicht) in de examens. Tussendoor heb ik af en toe zin om nog eens 'buiten te komen op het internet'. Een paar sites afgaan, je kent het wel. Ik hoorde van een vriendin dat je via de site van Yves Rcoher spullen van YR zelf kon bestellen, zonder visa e.d. Ik, naar gevoel de enige vrouw zonder een visa-kaart op aarde, was meteen geïnteresseerd. Je kan dus blijkbaar gewoon eerst rustig bestellen via het internet, en wanneer je je pakje aankrijgt zit daar een overschrijving bij die je binnen de zoveel dagen moet betalen. Want anders... 
Dat leek me nu eens veel handiger! Geen gedoe met pay-pal en visa. Want een bankrekening/kaart, die heb ik alle geluk wel. Wat ook nog leuk is, er is nog korting aan de gang! En toen ben ik beginnen zoeken.
Bio spécific active sensitive kalmerende oogcrème tegen wallenIk heb snel last van lelijke wallen, en ben dus benieuwd of deze wel zou helpen! Een pluspunt dat vermeld werd bij het product (en zeker niet onbelangrijk): "De hoge-tolerantiesamenstelling is klinisch getest op gevoelige ogen en op lenzendragers." Sinds ik zelf al een tijdje lenzen draag, kon ik daar best niet naast lezen.
Prijs: €7,80 (i.p.v. €13) Luminelle luchtige fond de teint (beige naturel)
Een fond de teint ligt nog altijd niet in mijn kast. En met deze korting kan ik hem toch zeker niet laten liggen? Nadeel van FDT bestellen via het internet is natuurlijk, de tint. Past deze wel bij jouw huidskleur? Is deze niet te donker of te licht? Dat zullen we wel zien als ik hem aankrijg thuis. Pluspunt vermeld bij het product: "De hydraterende samenstelling is verrijkt met oranjebloesemwater." Geschikt voor droge huid die houdt van een frisse geur! 
Prijs: €5,94 (i.p.v €9,90)

Jardins du monde douchegel met lotusbloem uit Laos

Jardins du monde mag echt niet ontbreken! Er zijn verschillende geuren van douchegel in deze reeks. Deze sprak mij meer aan omwille van de schattige roze verpakking. En lotusbloem sprak mij ook best aan ja. 
Prijs: €1,50 (i.p.v. €3)

So elixir eau de toilette 30 ml


Deze parfum ga ik niet aankopen, ik heb deze namelijk al! Maar omdat ik hem zo goed vind ruiken, wil ik deze hoog aanbevelen aan jullie. Het heeft een zachte subtiele bloemige geur. Zelfs nog beter dan ik het al beschrijf. 
Prijs: €17,95 (i.p.v. €29,90)

Ecolabel glansshampoo

Ben jij ecogezind? Dan is dit een product voor jou! (en mij) Het is een nieuw shampooproduct van YR, gecertificeerd met het milieukenmerk van de Europese Unie! Geschikt voor alle haartypen. Geur: citrusvruchten. Yes, dit wil ik een kans geven! Voor elk product van dit dat verkocht wordt, wordt een nieuwe boom geplant.
Prijs: €2,35 (i.p.v. €4,70)

20 proefmonsters


Ten slotte: 20 proefmonsters! Waarom niet hé? Soms zijn staaltjes evalueren voor je iets aankoopt een goed idee. Zeker voor je portemonnee, want zo voorkom je miskopen. Of heb je een leuk idee voor een volgende aankoop. Dit is een set van 'het beste uit 50 jaar plantaardige cosmetica', de klantenfavorieten. Mis zal het dus zeker niet zijn! 
Prijs: €2

Wanneer je online shopt via YR, mag je een gratis geschenk kiezen, ongeacht voor welke prijs je kocht:
1. 24 uur verzorging voor een vitale huid (tegen vermoeidheid, rimpels, ...)
2. Mascara en oogpotlood (zwart)
3. Flowerparty eau de toilette ('Verwen uzelf met een vrolijke, vrouwelijke geur met frisse geurnoten die de aandacht trekt!')
4. Zachte bodycrème (olijfolie)
5. Eau de toilette voor de 'metroman' 
6. 1 bestelling = 1 boom (dat zegt genoeg denk ik!)

Binnenkort plaats ik de bestelling en zal ik deze producten reviewen van zodra ze aangekomen zijn. Binnenkort = iets verder in de examens, zodat mijn pakket aankomt tegen dat de examens gedaan zijn. Perfect timing! Nog een leuk weetje: verzendingskosten zijn €3,90. Maar bij een bestelling van meer dan €25 worden deze GRATIS. Hoe meer in je winkelwandje, hoe beter! Alleen weet ik nog niet welk ik ga kiezen als gratis geschenk. Of toch een boom?


1 opmerking:

Feel free to leave something