dinsdag 5 april 2011

Rituals Nourishing lip balm

De voorbije weken reviewde ik deze lippenbalsem, nadat ik hem gekocht had. Lees hier de shoplog! 
Die dag rushte ik naar Rituals om eigenlijk een ander product te halen: Eve's Kiss (zie mijn wishlist bovenaan) Maar toen viel mijn oog 10 cm verder en zag ik deze! 
De verkoopster raadde me toch deze aan omdat ze zag dat mijn lippen beschadigd waren. Deze lippenbalsem heeft namelijk een verzorgende eigenschap. Bovendien is hij ook geschikt voor de zomer, want hij bevat zonnefactor 10!

Hier zie je 'm ook eens 'naakt'. Zoals je op de foto ziet heeft hij een geelgroene kleur. Klinkt zoals snot, maar in het echt ziet het er veel beter uit, eerder een tint donkerder dan citroengeel. Hij ruikt naar Eucalyptus, een frisse geur die tegelijk je lippen ook verfrist. Gelukkig smaakt hij er niet naar. Hij smaakt naar niets vind ik, maar ook net goed! 

Zo zagen mijn lippen eruit anderhalve week geleden, voor ik de balsem gebruikte: kapot, met velletjes. En erg pijnlijk eigenlijk, de scheurtjes bij mijn mondhoek zie je net niet meer bloeden.

 Ik heb de balsem gedurende anderhalve week elke dag (tot vandaag) op mijn lippen gesmeerd. Ik deed dit meestal om de zoveel uren en vlak voor slapengaan. Je ziet, mijn lippen zien er al een HEEL stuk beter uit! 

 En nóg een foto maar dan met de Rituals lippenbalsem opgedaan, om te kijken hoe het eruitziet. Het geeft niet hetzelfde effect als een gloss, eerder een bescheiden schijn. Hij plakt niet en hydrateert enorm goed!

 Voor mij is dit zeker geen miskoop! Deze lippenbalsem is te koop voor €5,90 en vind je hoogstwaarschijnlijk aan de kassa.

Ben jij een Rituals fan? Wat vind je van dit product van hen? Zou jij dit kopen, of is het te prijzig voor een balsem?

5 opmerkingen:

 1. Je lippen zien er idd echt beter uit! trouwens over dat comment systeem, ik wil het je wel even uitleggen (via msn een keer?)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig!!! Ik gebruik het zelf ook al 1 jaar lang en ben dik tevreden....ik heb ook altijd droge lippen, en als ze kapot zijn en ik gebruik dit, binnen 2 dagen zijn mijn lippen weer zacht en verzorgd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha het werkt echt?!!
  normaal geloof je zoiets nooit, maar blijkbaar is het af en toe dus echt waar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die wil ik ook hebben, ik heb ook echt droge lippen, en dat het ook echt werkt. ♥
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze werkt echt! :D Ik wil die ook, mijn lippen heeft ook vet veel barstjes! ;(

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something