vrijdag 12 augustus 2011

Bestelling bij Serenity Designs

Ik ben niet goed bezig, aangezien mijn vorige post nog ging over mijn shopaddiction. Maar ik zag Serena's webshop serenitydesigns.nl en ik was verkocht. En dat kettinkje ook. Mijn excuus? Ik had al een bestelling geplaatst alvorens ik de vorige post geschreven had. Serena kennen jullie hoogstwaarschijnlijk meer van Beautylab.

Omwille van privacy mijn adres weggewerkt
Mijn pakje, eindelijk aangekomen! Op 1 augustus had ik mijn bestelling geplaatst en gelijk betaald. Vier dagen later kreeg ik een mail dat de betaling goed ontvangen was en tegelijk ook een mail om te melden dat ze mijn pakje verzonden heeft. Acht dagen later kreeg ik mijn bestelling in de bus! Een dikke week onderweg geweest dus.

Bij het opendoen van het pakje kwam er een heleboel bubblewrap uit en tenslotte een klein halfdoorzichtig zakje

Het blikken doosje waar het juweel in zit, met daar op de naam van haar juwelenwebshop.


Dit is het juweeltje dat ik bestelde. Het is een wishbone en zou geluk brengen! Hij zat beschermd in het fleece-achtige zakje dat je ziet op de foto. 

Zijn jullie bekend met de eeuwenoude wishbone traditie? Een wishbone is een botje dat wordt gevonden in gevogelte. Het botje, dat wordt gevonden tijdens het eten van bijvoorbeeld een kalkoen of kip, wordt bewaard en gedroogd. Als het botje eenmaal droog is houden 2 personen het vast, elk een ander eind in hun hand. Men doet een wens en trekt aan het botje zodat het doormidden breekt. De wens van de persoon met het langste stukje bot komt uit...
- Serenity Designs
Ik ga mijn ketting toch niet in twee breken, maar ik vind de uitleg gewoon subliem. 


Om eerlijk te zijn had ik het juweel online iets groter ingeschat, maar achteraf gezien is het net goed dat het klein is. Klein, fijn en bescheiden. Dat mag ook wel eens. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe ketting (die trouwens sterling zilver is)!

Kennen jullie Serenity Designs? Wat vinden jullie van haar juwelen?

3 opmerkingen:

Feel free to leave something