donderdag 4 augustus 2011

Wijnegem Shoppingcenter Shoplog

Allereest verkondig ik dat ik terug in het Nederlands ga bloggen! Ik heb een tijd een poging gedaan om het in het Engels te doen, maar dit lukt gewoon niet voor me. Hier voel ik me beter bij en het gaat een pak vlotter!


Dus! Gisteren ben ik naar hét shoppingcenter in Wijnegem geweest. Een niet zo heel bijzonder center, maar vooral praktisch. Mijn meter was mee, want ze wilde mij trakteren voor mijn verjaardag. En nee, zoiets doen we eigenlijk nooit dus we hebben er een leuk dagje van gemaakt! Body Shop en nog eens Body Shop! Ik heb ook cadeautjes voor mijn broer gekocht, maar deze staan er niet meer bij omdat ik die al gegeven heb. Ik heb eigenlijk een verrassingstas gekocht voor €15. Je krijgt hierbij twee douchegels (200 en 250 ml), een kleine body butter, een stuk zeep en een spons. De kleine tube die je ziet in Guarana en ruikt lekker energiek en naar citroen. 
Douchegels: Grapefruit en Oceanus (ruikt sportief)
Body Butter: Mango (ruikt beter dan de lotion-versie vind ik)
Zeep: Kersen


Omdat ik nog geen 'deftige' make-up brush(es) heb, kocht ik ineens ook een blending brush van TBS. Ik heb al positieve reacties gehoord, dus ik was zeker dat deze heel fijn zou zijn. (€9)


Niet lachen! Ik kocht Tupperware. Deze gele wegsteekdoos is erg handig voor als ik groenten of fruit, of een slaatje of pasta zou willen meenemen naar school of ergens anders. (€10)De ribbels op de rechtse foto zorgen er voor dat je het doosje plat krijgt, zoals op de linkse foto. Dus wanneer je potje leeg is, kan je hem zo veel makkelijker opbergen in je tas! Want zoveel plaats heb ik niet heel de dag. Say hello to my new schoolbag! De mijne van vorig jaar is ondertussen versleten, dus tijd voor een nieuwe. Ik koos deze shoulderbag van Paul Frank, de ontwerper van deze beruchte aapjes. Prijs ging er zwaar over eigenlijk (€69)... Dus ik hoop dat deze lang meegaat.


 Laatste aankoop uit het shoppingcenter: een whoopie pie/macarons bakplaat! Het verschil met een muffinbakblik is duidelijk de diepte van de vormpjes. (€18,95, Alice Délice)
Whoopie pies lijken op oreo's, maar je kan er alle kanten mee uit qua smaak met de vulling!

De volgende aankopen heb ik niet gedaan in het shoppingcenter, maar kreeg ik thuis aan via de post! 


Ik werd spontaan verliefd op deze tas toen ik hem spotte op Gowild.be. Toen hij in juli in sales werd gezet, besloot ik hem te kopen. Het is een kleine handtas die je alleen in je handen kan dragen. De onderkant is afgewerkt met vormen die lijken op vleermuisvleugeltjes. (€16,95)Ik zie jullie nu al denken; OHNEE niet weer Sleek Original! Want de Sleek make-up vliegt door beauty en make-up planet. Dit is mijn eerste Sleek palette, iedereen raadde deze aan omdat deze goed is voor beginners. En kijk naar die kleuren, hmmm! Voor ik bestelde heb ik gelukkig nog op elke mogelijke beauty blog over de Sleek palettes gelezen, want ik had niet verwacht dat deze zo klein gingen zijn! Elke eyeshadow hier is exact even groot als een stuk van 5 eurocent.  Ik heb deze besteld bij webshop Enchantra. (ong. €7,50)

2 opmerkingen:

Feel free to leave something