vrijdag 16 september 2011

Faux leather gloves (F21)Omdat ik nog geen kleren van F21 heb durven passen, joink ik gewoon wat accessoires mee. Nadat ik €8,90 betaald heb natuurlijk.


De gloves zijn redelijk dun maar geven genoeg warmte aan die handen van je op een gewone herfstdag. Ik weet nog niet bij welke outfit ik deze kan aandoen. Ze passen niet echt bij een van mijn jassen (legergroen of afgesleten leren jas) en ik vraag me af of het niet too much is bij een blouse met driekwart-lange mouwen. Wat ik wél weet is dat de awesomenessfactor stijgt als ik ze aandoe wanneer mijn nagels gelakt zijn. 

208 van NYC
Ik ben trouwens erg tevreden over deze nagellak! Ik heb hem ondertussen al 4 uur op en ik heb nog geen chip gehad! Mijn vorige record was 2 uur zonder chipping. Alright!


7 opmerkingen:

 1. Huh, maar 2 uur zonder chipping? Wat doe jij allemaal met je nagels...? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan denk ik dat het helemaal droog is en dan begin ik ja... dingen vast te nemen en dan is het om zeep :( Ik weet niet hoe andere meisjes het doen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gebruik een goede sneldrogende topcoat! Problem solved. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je mag altijd merknamen geven :D want ik heb hier een stuk of 3 zogenaamde sneldrogende topcoats liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb die ook aangehad :p maar bedacht me dan dat ik het met niks kan aandoen en dat ik veel rare blikken ga krijgen dan wss ("Kijk, de juf heeft moto handschoenen!" of dergelijk :p )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voorlopig doe ik ze alleen aan wanneer ik thuis ben en een beetje koude handen heb :D en ik heb alleen de opmerking gekregen dat ze 'precies Lady Gaga' zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something