vrijdag 7 oktober 2011

On its way!


Tussen het leren en taken maken door, heb ik me al liggen voorbereiden op Halloween. En geef toe, van deze Hellbunny jurk te zien krijg je toch zin in die grelligste tijd van het jaar? Deze jurk heb ik al op het oog sinds lente vorig jaar, maar nu stond hij nét iets goedkoper geprijsd dan toen. Dus perfect timing! Mijn hoofd heb ik heel lang liggen breken over de maat. Ik heb al een Hellbunny dress in mijn kast hangen, een XS. Het was de laatste jurk in alleen die maat. Drie jaar geleden kon ik me er nog met gemak inwurmen, maar nu krijg ik geen adem meer wanneer ik hem aandoe. Dus ik bedacht me dat een S dan net op het randje zou zijn, dus koos ik een M. Te laat heb ik gezien dat de jurk een soort rekband aan je rug heeft, welke mijn andere jurk niet heeft. Dus misschien was een S toch voldoende... afwachten dus!
Verder had ik problemen met het omzetten van euro's naar pond. Om een of andere reden wilde Paypal niet meewerken (lees: geen visakaart ter beschikking), dus moest ik naar de bank om mijn geld om te zetten in ponden. Blijkt dat dat grapke geld kost?! Ik heb nog eens 13 euro erbovenop moeten betalen. Lesson learned: visacard do make life a bit easier. 
Anyways, vandaag heb ik betaald, vanaf maandag is de dress onderweg naar mij! En ik kan niet wachten om hem aan te doen! 

Cheers!
Sanja

foto: dead scene

1 opmerking:

Feel free to leave something