woensdag 9 november 2011

New in: H&M


Er zijn twee H&M's in het hart/de winkelstraat van Mechelen. Beiden liggen amper 50 meter van elkaar af. Weird zou je denken want ze hebben hetzelfde assortiment. Maar nu, drie jaar na de opening van de tweede H&M, gaat de eerste weg. Dus ook alle kleren gaan weg, aan een korting niet minder dan 50%, welke geldig is sinds 4 november tot 3 december. Dit kon ik niet laten liggen, dus ben ik snel gegaan voor al mijn maten al weg waren. Helaas was dat al zo. Maar toch heb ik nog wat dingen op de kop kunnen tikken:



Allereerst lekker grote warme (mannen)sokken met doodskoppen op. Hoe langer je me kent, hoe beter je weet hoe leuk ik ze vind! Toen ik thuiswkam en de sokken uit zijn verpakking haalde, bleken het 2 paar te zijn! Aangename verrassing, sinds ik dacht dat ik maar 1 paar gekocht had.
€4,95 €2,5


 En doodskopke nummer 2. Het is een dunne truistof met lange mouwen. De lengte van de trui komt tot onder mijn achterste, maar is voor mij net niet lang genoeg om met panty of collants te dragen. Gewone zwarte broek it is. Deze trui zag ik hangen en MOEST ik gewoon hebben. Hij is zo schattig in dat roze en die oogkassen (en neusholte) in de vorm van een hartje. Hij zit lekker comfortabel en slobberig. En dat mag weleens in die koude dagen. 
€19,90 €10


Cheers!
Sanja



6 opmerkingen:

Feel free to leave something