vrijdag 9 december 2011

Forever 21aankopenVandaag was ik een voormiddag in Antwerpen, 't Stad. Mijn eerste stop is sowieso altijd Forever 21. Niet alleen omdat ik niet kan wachten, maar ook omdat het meestal te druk naar mijn zin wordt na 12.00u.
Ik heb er een heleboel diadeems gekocht, maar daar post ik voorlopig (nog) geen foto van, want het is een kerstcadeau voor mijn beste vriendin en ik heb nog altijd geen flauw idee of ze mijn blog volgt.  Maar ik heb nog andere spulletjes gekocht, VOOR MIJ. 


Een baret, dat ontbrak nog in mijn kast (of beter gezegd: op mijn hoofd). Wanneer ik zo eentje zie, denk ik meteen aan Frankrijk en nog stereotieper: schilders. Maar ik vind ook dat het bij mijn hoofd past enzo. 
Eerst had ik een mooie, donkerblauwe versie vast, maar dan bedenk ik me bij wat ik het zou aandoen, denk te veel en kies ik dan -weeral- voor veilig zwart. Ik ga het me beklagen, ik voel het. Ergens ben ik geen ketting-fan, zeker niet van de lange exemplaren. Maar toen ik deze unicorn zag hangen, wist ik meteen dat ik hem wilde hebben. Het deed me meteen denken aan Lady Gaga en haar unicorn-obsessie (zie: videoclip Born This Way, de flashy opblaasunicorn in haar live dvd van The Monster Ball Tour, de lyrics ride ride Pony ride ride, en zoveel meer). Er was ook een 'gouden' versie verkrijgbaar.

Cheers!
Sanja

3 opmerkingen:

Feel free to leave something