dinsdag 31 juli 2012

Sanja verjaart

Ja hoor, je leest het goed! Het is MIJN VERJAARDAG vandaag! 31 juli, my day! En voor de curieuzeneuzen: dezelfde geboortedag als Harry Potter/J.K. Rowling (geek-alarm!). En nog miljoenen anderen, maar bon. 22 levensjaren. Zomaar voorbij! Wat heb ik eigenlijk dit jaar bereikt? (Meesten bedenken dit blijkbaar  rond oud en nieuw, maar ik doe dit met mijn verjaardag)


  • De relatie met mijn vriend behouden. In augustus zullen wij 5 jaren samen tellen, dat is toch al wel wat! 
  • Mijn derde jaar verpleegkunde overleven en GEEN herexamens gehaald dit jaar! Over mijn bachelorproef ga ik zwijgen ;)   Ik ben bijna afgestudeerd, maar niet voor ik verjaar, dus dat telt niet.
  • Gisteren mijn allereerste échte werkcontract getekend: vanaf 6 augustus begin ik te werken in het ziekenhuis waar ik mijn laatste stage liep. Als sociaal verpleegkundige op dé sociale dienst.
Haha dat was het eigenlijk al zo een beetje. Maar er staan nog genoeg andere spannende dingen dit jaar te wachten op mij! Vandaag neemt mijn vriend me ergens mee naartoe, een verrassing! Hij is normaal geen verrassingstype, dus de nieuwsgierigheid is groot. 

OH en geen verjaardag zonder cadeautjes! Als jullie braaf zijn doe ik binnenkort misschien wel een winactie! Nog nooit eerder gedaan, maar ik ga eens goed nadenken wat ik kan weggeven ^_^

HAPPY BIRTHDAY TO ME!
Cheers!
Sanja ♥


1 opmerking:

Feel free to leave something