dinsdag 13 november 2012

BEAUTY - Lush Veganese + Cupcake

Mijn beste vriendin heeft van mij een echte Lushie gemaakt. Bijna alle schoonheidsproducten die ik gebruik, koop ik nu bij Lush, dieje zeepwinkel. Shampoo, conditioner, gezichtsmasker, nagelriemcrème, verzorgend serum, ... Sinds ik enkel haarproducten van Lush gebruik, is mijn haar een stuk gezonder geworden! Maar daar zal ik eventueel een andere blogpost aan wijden.


Ik had een nieuwe conditioner nodig. Eerst gebruikte ik de conditionerbar Jungle, maar die slinkte hoe langer hoe meer. De verkoopster wist me te vertellen dat Jungle uit het assortiment gaat, want hij verkocht niet goed. Die nieuwe Big Solid Conditioner zou de vervanger zijn. Maar omdat ik een aantal slechte reviews las op blogs, besloot ik gewoon een nieuwe te kiezen. Deze keer niet in bar-vorm. De verkoopster raadde me Veganese aan, omdat ik nogal zwaar haar heb dat snel vet wordt en dit is een heel lichte conditioner is. Tot nu toe ben ik er tevreden over, hij ruikt lekker naar citroen en je hebt niet veel nodig. De enige teleurstelling is dat er SLS in zit. Dat had ik thuis pas gezien. Stupid me.


Cupcake is een van de vele frisse gezichtsmaskers die Lush aanbiedt. It's a chocolate kind die de poriën ne keer goed reinigt. De substantie is redelijk dik, dus druipt niet subtiel van uw gezicht af. Je hoeft niet telkens je gezicht vol te smeren, gewoon de probleemplekken is ook goed (zoals ik laat zien op de foto). En daarna afspoelen met lauw water. Zowel Cupcake als alle gezichtsmaskers van Lush moet je bewaren in de koelkast, hij gaat maar een paar weken mee! Schnel opmaken is de boodschap, de mijne vervalt net en ik zat nog maar in de helft. Zonde! Maar zolang ik geen schimmel zie... Al bij al vind ik het een verfrissend masker, snel opgesmeerd, stinkt niet, zacht huidje achteraf. Ik wil hem wel opnieuw kopen, maar daar ga ik nu een tijd mee wachten. Gekoelde maskers in de winter = brrrrrr.

Cheers!
Sanja ♥

0 reacties:

Een reactie posten

Feel free to leave something