donderdag 4 november 2010

Gewonnen!

Onlangs deed ik mee met een make-up contest via deze blog. Het thema van de wedstrijd was 'to the club' en ik ben 3de geëindigd! Deze foto was een van mijn entry foto's:
 Ik heb roze eyeliner gebruikt, samen met knalwitte oogschaduw. Deze laatste zie je beter op andere foto's, maar ik vond deze de mooiste. To the club or what? ;)

Maar nu, geen wedstrijd zonder prijs! Ik won deze Brightening Eye Color van e.l.f., een merk waar ik eerder nog niet van had gehoord.
Zoals je zelf al ziet zijn dit eerder kleuren voor een leuke naturel look, which I like!Ik gebruik deze nu dagelijks. Ik heb geprobeerd een foto ervan te maken, maar jammer genoeg valt het daar niet zo hard op:
 Excuseer moi voor de met mascara bestippelde ooglid, maar ik was wat te enthousiast bezig. Ik heb ook geen poeder gebruikt, dus ik weet niet waarom mijn neus zo bruin lijkt, vergeleken met mijn wang. 
 En nu het leukste van al: deze quatro oogschaduw kost maar €1 ! Ik heb de prijs maar gekeken nadat ik de oogschaduw had opgedaan en ik moet zeggen, ik was verrast. Normaal heb ik het niet zo voor budget oogschaduwen, omdat deze meestal echt tegenvallen. Over dit productje van e.l.f. kan ik dat niet zeggen. Driewerf Yay! 
Je kan deze online bestellen en er is keuze uit meerdere kleurencombinaties:
Bestel deze oogschaduw 
Helaas is degene die ik net toonde, niet meer in stock. Andere kleuren kan je nog wel kiezen!

Met dank aan MakeUpByLaura! 

SDC

1 opmerking:

  1. Leuk dat je er een post van gemaakt hebt! En ik ben blij dat je content bent met de oogschaduw! ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something