donderdag 27 oktober 2011

Halloween filmtips


Bijna Halloween! Wat zijn jullie van plan die avond? Voor ons in België valt dat in de herfstvakantie dus laat opblijven zit er al in ieder geval in! Die maandag zelf ga ik naar een Halloweenfuif van het jeugdhuis in de buurt waar ik woon. Maar bij Halloween hoort een lekker ouderwetse filmavond met verkleed of pyjamapartijtjes, veel snoep en grellige films. Ik hou morgen -vrijdag dus- een filmavond en ik deel even mijn Halloweenfilm ideeën met jullie! Ik ga niet al te veel uitleg geven, de trailers zeggen genoeg. 


Land of the Dead
ZOMBIES. Zegt genoeg. Deze film heb ik gezien toen hij uitkwam in de cinema. Hij is echt een goede horrorfilm met alle cliché's erop en eraan. Geloof mij, ge krijgt genoeg schrikmomenten. Ik verkies LOTD (haha of the day?) boven bijvoorbeeld 28 Days Later omdat deze laatste eigenlijk niet over zombies gaat maar mensen die een of ander rage-people-eating virus krijgen.


Pet Cematary
You like Stephen King? Dan zal je dit vast ook liken! Al een iets oudere film maar nog steeds eng. Lees: indianenkerkhof, halflevenden en creepy kindjes.


The Evil Dead
Alweer een gouwe ouwe, maar deze klassieker zal je ook de stuipen op het lijf doen jagen. Vastzitten in een cabin in de woods als uitleg klinkt alvast eng genoeg, nee? Kijk deze als je houdt van demonen en gorehorror.


The Descent
Een groepje vrouwen gaan de speleoloog uithangen. Ze komen vast te zitten in een stuk grot en ze weten niet waar ze zich bevinden. En uiteraard zitten daar zo... rare dingen in de grotten. Toen ik de film zag huiverde ik vaak genoeg om te weten dat ik die geen tweede keer alleen wil zien.


The Amityville Horror
Houses don't kill people? Yeah right! Spookyhouse film! Cheers!
Sanja

1 opmerking:

 1. Ieeeks enge films.
  ik vind vooral die ene in die grot erg eng....
  Leuk blog heb je!
  Ik volg je,.

  x♥

  BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something