donderdag 29 december 2011

Random examenpics #4Jawel, ik ben er weer met mijn watverveelikmetochdoodtijdensdenblok-foto's! Voor mij is het weer tijd om achter mijn boeken (en blijkbaar ook lens) te kruipen en al die kennis op te laten slorpen door mijn hersenen. En liefst in mijn lange termijn geheugen. 
Het eerste pakje van de kerstperiode dat ik gaf aan mijn beste vriendin. We besloten onze kerstpakjes lekker vroeg te geven aan elkaar, zodat zij de enige zou zijn die op 31 december pakjes kreeg. Want zij verjaart dan. Slim gezien. ("NIEMAND OPENT OOK PAKJES OP MIJN VERJAARDAG!")


Sinds ik drie jaar geleden een schetsboek van Moleskine kreeg, ben ik helemaal verzot op het merk. Kwalitatief papier, harde zwarte kaft, LOVE IT! Deze zomer had ik mij ook een 18-maandenagenda aangeschaft van dit merk en nu kreeg ik de Recipe Journal cadeau voor kerst van mijn schoonfamilie! Daar kan ik al mijn receptjes (vooral bakrecepten) in bijhouden. 

Hungrrry! Dit was een restje hoofdschotel van kerstdag: krulletjes met kip, tomaat en feta! Superlekker en gemaakt door de mama. 

Ik nam de laatste trein naar huis na een bezoek aan een vriend. Daar zat ik dan, helemaal alleen in de wagon. Vind ik leuk! Mijn lippen deden veel pijn door de kou. Vind ik niet leuk. 


 Mijn energizing drankjes, jep ik ben goed voorzien! Drink ik om wat wakkerder te worden boven mijn (slaapwekkende?) cursussen. Helaas wordt alles in mijn kamer zeer interessant na het drinken van zo eentje... 


... zoals dit lieve lieveheersbeestje! Dit heb ik gekocht in den Blokker en is eigenlijk een inimini-stofzuiger. Schattig en hulpzaam. En hij ruikt soms naar mijn oude Furby. Ah, nostalgie!


Cheers!
Sanja

3 opmerkingen:

  1. Die stofzuiger vind ik de max :p
    En pfff examens... Ik ben nog aan een taak bezig (vanavond afwerken) en dan morgen beginnen studeren. Bah.
    Veel succes alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. AHJHH, die stofzuiger is echt awesome zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something