zaterdag 10 september 2011

Fisheye foto's #1


Ik heb een tijd geleden -geïnspireerd door Kittehscupcakes- een analoge fisheye camera aangeschaft. Op de site van Urban Outfitters heb ik 'em besteld en een week later had ik het toestel in mijn bezit. Ik koos voor een plumpaarse omdat paars helemaal mijn kleur is! Wanneer ik mijn camera laat zien aan iemand zeggen ze meteen 'datistypischgij'

De camera in zijn verpakking
Zoals je ziet is de camera niet speciaal groot. Op de site had ik het een pak groter voorgesteld. Maar eigenlijk is het niet zo erg dat hij lekker compact is, hij past zo in je handtas zodat je hem overal kan meenemen zonder al te veel plaats in de nemen. Detail: je mag niet aan de lens draaien! Da's natuurlijk het eerste dat ik deed toen ik hem uitpakte, maar in de lenscap staat uitdrukkelijk dat je niet mag draaien eraan. Oeps.
Wat heb je nodig om deze camera te laten werken:
- 1 AA batterij (voor de flits)
- Filmrolletje (liefst 400 ISO)

Hier komen enkele ingescande foto's van mijn fisheye:


Ik weet dat sommigen overbelicht zijn, maar dat is door het inscannen. Op de originele foto's is dit minder uitgesproken. Er zijn meer foto's maar daar staan mijn vrienden op en zij wensen liever niet op mijn blog te staan neem ik aan. 

Cheers!
Sanja2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's, nu wil ik ook een fisheye :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! :D Schattig cameraatje. Ik heb sinds een tijd een Holga camera, maar heb het rolletje nog steeds niet vol...

    BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something