woensdag 14 september 2011

New piercing jewelry - circular barbell


Toen ik enkele dagen geleden meeging met een vriend van me die zijn stretchkes in zijn oren enkele millimeters verder liet stretchen, keek ik in de etalage naar studs voor mijn eigen neuspiercing. Ik bedacht me vaag een meisje van vroeger die een circular barbell in haar neusvleugel had gedaan, maar ik kon me heel goed herinneren dat ik het prachtig vond! Dus bij deze besloot ik zo eentje te kopen. Het was wel even pushen om hem door mijn neuspiercinggat te krijgen, maar het is me gelukt! (Het juweel zelf heeft een diameter van 1,2 mm en ik heb altijd rondgelopen met een van 0,9 mm)

 Ik kan begrijpen dat mensen dit een apart zicht vinden. Het is ook zoveel opvallender dan een mini steentje. De meningen in mijn omgeving zijn verdeeld. De ene vond het leuk, de ander te opvallend en -ohmygod- ik wil niet wéten wat mijn ouders hun reactie gaat zijn, dus dinsdag gaat hij er alweer uit... 
Nota aan de rest: de 'jebentprecieseenstier'-mopjes zijn afgezaagd! Kom aub met iets origineler af. 
Circular barbell: €5 (Roxy Antwerpen)


Maar... wat vinden jullie er van?


5 opmerkingen:

  1. Hoewel ik niet zo'n fan ben van dit soort neuspiercings, vind ik het bij jou wel leuk staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa staat tof! Al zou ik misschien nog iets kleinere balletjes nóg mooier vinden. Maar ik hou ook gewoon van heel subtiele piercingsieraden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Staat je goed! Heel cute :D dus niet te groot ;).

    BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something