woensdag 8 augustus 2012

Pistachenoten


Is dat een crappy webcamkwaliteit? Ja dat is een crappy webcamkwaliteit! Op de google chrome webshop vond ik vanalle hebbe-apps voor de internetbrowser. En toen kwam ik terecht op Webcam Toy (alle benamingen met 'toy' in doen mij onrechtstreeks denken aan seksspeeltjes, maar bon) en begon ik te spelen met de effecten. Absoluut niet iets nieuws! Derpface, een poging om mijn wenkbrauwen tegen de plek waar ooit mijne fontanel was te krijgen, 'I smell dinner' en OMGSOEXCITED. 

Maargoed, de bedoeling was om met deze foto's een beetje blogpostvulling te krijgen. Van weheartit.com wil ik zo weinig mogelijk gebruik maken, ondanks dat daar prachtjes van (hipster-)foto's op staan. Of is jezelf in viervoud in lomo met crappy webcamkwaliteit trekken ook hipster? Ohja, ik heb wel echt kleren aan hoor: check die supersexy blauwe bandjes van mijn kleed. De downside van lang hebben dat naar voren ligt: you look awesome ànd naked. 

Terwijl ik pijn/eelt krijg aan mijn vingers door mijn pistachenoten open te krijgen, zal ik eens vertellen wat mij de laatste dagen bezig hield. Vandaag was mijn derde werkdag in het ziekenhuis! Welk ziekenhuis vertel ik best niet, omwille van privacy en professional redenen. Maar toch, ik ben te enthousiast om mijn mond te houden. De overgang ging redelijk vlot, vandaag werkte eindelijk mijn programma dat ik elke dag zal nodig hebben, de patiëntenlijst wordt langer en de collega's beginnen me te herkennen. Erg fijn! 

Verder ben ik vooral bezig met de helft van mijn tijd mijn vrijetijds-sociaal leven te verwaarlozen. Amper tijd om af te spreken, laat staan een uur of twee te bellen met mijn teergeliefde vriendinnen. De bachelorproef typen gaat voor... Countdown: 17 dagen! Uiteraard moet ik mezelf toch een beetje ontspannen, dus vrijdagavond = cinematijd! We gaan waarschijnlijk de film 'Chernobyl Diaries' zien, een lekkere horror waar ik me eens goed bij ga amuseren. Wie weet schrijf ik wel een filmreview. Gewoon, omdat ik er zin in heb. Mijn broer zal mij eens goed uitlachen. Check hieronder maar eens de trailer. Oeh scary lady in the still.


Soms ben ik blij voor andere mensen, maar dan doen hun acties mij een por in de rug duwen. Op facebook lees ik vele leeftijdsgenoten die al een tijd samenwonen, kinderen hebben of in verwachting zijn. Héél leuk voor hen, maar dat doet mij soms denken dat ik achter sta in life? Ik ben net 22 geworden, aan kinderen denk ik absoluut nog niet (elke avond koortsachtig die pil innemen) en samenwonen? Nog niet voor het eerstkomende jaar. Maar ik ben wel erg blij voor hen. Het viel me gewoon op.

Cheers!
Sanja ♥2 opmerkingen:

  1. Wat een lekker artikel met gewoon kletspraat. Oh btw I love pistachenoten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lekker artikel met gewoon kletspraat. Oh btw I love pistachenoten :)

    BeantwoordenVerwijderen

Feel free to leave something